Kao ponosni pobjednici projekta “Škola budućnosti”, naša ekipa Osnovne škole Rovišće je imala nevjerojatno iskustvo na završnom eventu! 

Pod vodstvom fantastične STEMI ekipe, koja je bila sjajna podrška tijekom cijelog projekta, proveli smo dan ispunjen inspiracijom, znanjem i nevjerojatnim dojmovima. 

Dok smo se susretali s drugim talentiranim ekipama, članovi STEMI tima su nas nadahnjivali svojom stručnošću i entuzijazmom. Oduševljeni smo njihovim profesionalnim pristupom, ali i njihovom razigranošću i osmijehom koji su nas ohrabrivali i motivirali. Usprkos gužvi i neprospavanim noćima, ekipa je bila izuzetno organizirana i profesionalna, a istovremeno vesela i nasmijana i bilo je vidljivo da s ljubavlju rade svoj posao. 

Naš dan na završnom eventu bio je ispunjen brojnim aktivnostima. Sudjelovali smo na edukativnim predavanjima, upoznali inspirativne stručnjake iz područja tehnologije, te se povezali s učenicima iz drugih škola koji dijele našu strast za stvaranjem i inovacijama. Upijali smo znanje i nadograđivali vještine dok smo razmjenjivali ideje i iskustva s drugim mladim talentima. 

Svi zajedno smo imali priliku vidjeti nevjerojatne projekte drugih timova i diviti se njihovim kreativnim rješenjima. Bila je to inspiracija koja će nas pratiti u budućim izazovima i poticaj da i dalje rastemo i razvijamo se. 

Hvala izvanrednoj STEMI ekipi na nevjerojatnom putovanju i potpori tijekom cijelog projekta. Njihova stručnost, organizacija i predanost bile su nezamjenjive. Zahvaljujući njima, ovaj projekt je postao nezaboravno iskustvo koje će nas nadahnuti u godinama koje dolaze. 

Ponosni smo na naše učenike koji su svojim talentom, predanošću i kreativnošću osvojili titulu pobjednika. Neka ova pobjeda bude podsjetnik da su naša snaga i potencijal bezgranični, te da s ljubavlju, radom i podrškom jedni drugih možemo ostvariti sve svoje snove! 

Uživajte u našem plesu koji nam je omogućio ovo divno iskustvo! 

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content