2019-10-16 20:45:14

Dan zahvalnosti za plodove zemlje 2019.

Na Svjetski dan hrane, 16. listopada 2019., učenici razredne nastave MŠ obilježili su Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Dan kruha.

U svojim su razredima mijesili tijesto, slušali priče o kruhu, pjevali, imali likovne aktivnosti pa i razredne goste.

Tako su prvašići ugostili školsku kuharicu Ginu Ivančević koja im je pokazala kako se mijesi tijesto za kruh. Izradili su svoje kruščiće i potom ih ispekli.

Četvrtaši su ugostili prave pizza majstorice,dvije kuharice: Mirjanu Perić i Nikolinu Vinković. Pokazale su im kako se mijesi i radi pizza, pa su tada učenici provjerili što su naučili. Svi su sudjelovali u pripremi, miješenju, izradi i kušanju pizze.

Na kraju ovog radnog dana svi su učenici priredili zajedničku izložbu hrane u školskom holu. Zajedno su blagovali i družili se.

 

 


Osnovna škola Rovišće